Tento víkend bude v Liptovskom Mikuláši patriť revival hitom

10.08.2013 Liptovský Mikuláš

08.08.2013 LIPTOVSKÝ MIKULÁŠ – Bon Jovi, Depeche Mode a Kabát. To sú názvy troch legiend hudobného sveta, ktorých piesne odznejú z pódia na Námestí osloboditeľov v Liptovskom Mikuláši už tento víkend v revival verziách. Tematický víkend je ďalším z programov Mikulášskeho leta.
Piatok 9. augusta odštartujú revival víkend rockové piesne americkej kapely Bon Jovi. Návštevníci sa môžu tešiť na revival podobu najväčších hitov Bed of Roses, Always a It's My Life, ktoré patria medzi legendárne piesne rockovej hudby.
O spestrenie sobotňajšieho večera sa postarajú charizmatické melódie kapely Depeche Mode. Koncert v podaní slovenských hudobníkov, zmapuje celú tvorbu kapely od jej začiatkov v roku 1980.
V nedeľu nepôjdeme za rockovými legendami ďaleko. V centre mesta sa rozozvučia známe piesne českého Kabátu v podaní obľúbenej banskobystrickej revival kapely, s ktorou si budete môcť zaspievať texty známych hitov. Začiatky koncertov sú vždy o 19:00 hod.

Šikovný trh
Počas soboty 10. augusta obsadia Rohonciho záhradu za Domom služieb šikovné ruky liptovských remeselníkov a výrobcov doplnkov, ozdôb a predmetov. Návštevníci uvidia na vlastné oči od 10:00 do 21:00 hod. výrobu najrozličnejších výrobkov, ktoré sú schopné vytvoriť ľudské ruky. Pohodu počas Šikovného trhu zabezpečí celodenný piknik a večerná tancovačku.
V záhrade Vily Dr. Stodolu oproti pošte v centre mesta vystúpi v sobotu o 19:00 hod. pred liptovským publikom tiež prešovská kapela Komajota, ktorá si za predskokana vybrala jazz-popové zoskupenie zo svojho rodného mesta Dida & jej hostia.
 
Mgr. Slávka Kellová
Útvar komunikácie a marketingu 
 

Vyberte región